بازبینی مطالعات شهر مصیری(استان فارس)
این فایل به صورت پاور پوینت و شامل 56 اسلاید و قابل ویرایش می باشد.
گوشه ای از مطلب:
کشور ایران دارای مساحتی معادل 1/648/195 کیلومتر مربع می باشد و استان فارس یکی از استان های پهناور کشور می باشد که مساحت این استان 122661کیلومتر مربع می باشد و حدود ان 7/44 درصد از مساحت کل کشور را در بر می گیرد.
بر اساس جدید ترین اطلاعات اخذ شده از دفتر تقسیمات سیاسی استانداری استان فارس از نظرتقسیمات کشوری به 25 شهرستان و 74 بخش و 73 شهر و 196 دهستان تقسیم می شود.
شهرستان رستم با مرکزیت مسیری دارای دو بخش با نام های بخش مرکزی و بخش سورنا و همچنین یک نقطه ی شهری مصیری و چهار دهستان به نام های رستم1 .رستم2.رستم3 وپشتکوه رستم (رستم 4) و تعداد 173 روستای دارای سکنه می باشد
شهر ستان رستم از لحاظ موقعیت جغرافیایی بین 30 درجه و 14 دقیقه و47/8 ثانیه عرض جغرافیایی و 51 درجه و 31 دقیقه و 10/8 ثانیه طول جغرافیایی و بهمرکزیت مصیری و در فاصله 195 کیلومتری مرکز استان قرار دارد .این شهرستان ازشمال به استان کهگیلویه و بویراحمد از جنوب به شهرستان ممسنی از غرب به شهرستان گچساران و استان کهگیلویه و بویر احمدو از شرق به شهرستان سپیدان منتهی میشود.
شهرستان رستم به مرکزیت مصیری گذشته ی بسیار درخشانی دارئ که می توان ان را به دوره های قبل از اسلام و بعد از اسلام تقسیم کرد . تپه های باقی مانده از دوران گذشته ما را به دوران پیش از تاریخ در شهرستان رستم رهنمون می سازد از جمله تپه ی میش بند در روستای شوسنی تل اسپید در منگودرز تل پوزه سرنا در کوپن رستم از اثار باقی مانده دوره قبل از اسلام می باشد
وجود چشمه های اطراف شهر مصیری و همچنین شیب مناسب دامنه مراتع مناسبی را فراهم اورده است که مکان مناسبی برای ییلاق ایلات عشایر رافراهم ساخته است که یکی از علل شکل گیری شهر می باشد(از جمله چشمه های موجود در محله های برد کوه و باقری که اب شهر را تامین می کنند.)
شهر مصیری دارای ده محله می باشد که از 10 محله 5 محله با نام های محله باقری. محله عمله. محله مصیری . محله سادات. و محله شرف الدینی از محلات قدیم شهر و محله ی شهرک و بردکوه به عنوان محله ای جدید محسوب می گردند.
محله شوسنیو ضامنی از روستاهای اطراف شهر محسوب می شدند که اخیرا با چسبیدن به محدودهی شهر به عنوان یکی از محلات بشمار می ایند
دید سنتی و روستایی هنوز در میان ساکنین شهر مصیری رواج داشته و میزان زاد و ولد نسبت به دوره ی 5 ساله ی گذشته کاهش چندانی نیافته .گروه سنی 9ـ5 دارای 359 نفر جمعیت می باشد در صورتیکه تازه متولدین شهر که در گروه سنی 4ـ0 قرار دارن 353 نفر را تشکیل داده است.و این عدم تاثیر گذاری برنامه های تنظیم خانواده و سیاست های کاهش جمعیت در این شهر را می رساند.
این فایل شامل:
-
تعیین موقعیت جغرافیایی
-
حدود و موقعیت
-
موقعیت و معرفی عمومی شهرستان رستم
-
تقسیمات کشوری شهرستان رستم در محدوده استان از سال 1387
-
تعیین موقعیت جغرافیایی شهر مصیری
-
بررسی حوزه نفوز شهر مصیری
-
تعریفی از سلسله مراتب خدماتی
-
روستاهای موجود در حوزه ی نفوذ مستقیم شهر مصیری
-
تاریخچه شهر
-
علل پیدایش شهر مصیری
-
نرخ رشد
-
نمودار جمعیت شهر مصیری
-
نمودار نرخ رشد شهر مصیری
-
نمودار تعداد خانوار
-
نمودار بعد خانوار
-
بررسی محلات از نظر جمعیتی
-
نمودار جمعیت محلات مصیری
-
نمودار تعداد خانوار محلات
-
نمودار بعد خانوار محلات
-
نسبت جنسی
-
هرم سنی جمعیت شهر مصیری
-
بررسی هرم سنی
-
نمودار جمعیت به تفکیک نسبت جنسی
-
نمودار نسبت جنسی
-
تراکم کلی جمعیت در سطح شهر مصیری
-
تراکم ناخالص
-
نمودار تراکم ناخالص جمعیت
-
تراکم خالص جمعیتی
-
تراکم خالص جمعیتی محلات
-
نمودار تراکم خالص جمعیتی محلات
-
مطالات کالبدی شهر
-
نحوه استفاده از اراضی
-
جدول سرانه کاربری ها
-
نمودار سطح سرانه کاربری ها
-
نحوه توزیع کاربری مسکونی
-
نحوه توزیع مراکز تجاری
-
نحوه توزیع مراکز مذهبی
-
نحوه توزیع مراکز اموزشی و اموزش عالی
-
نحوه توزیع فضای سبز
-
نحوه توزیع مراکز ورزشی
-
نحوه توزیع کاربری های اطلاعات و ارتباطات
-
نحوه توزیع مراکز خدمات بهداشتی درمانی
-
نحوه توزیع فضاهای اداری
-
نحوه توزیع مراکز فرهنگی
-
شبکه معابر و خیابان ها
-
منابع