دانلود مطالعات اقلیم اصفهان

    0
    2416

    دانلود مطالعات اقلیم اصفهان - (www.memarcad.com)

    اقلیم اصفهان

    این فایل به صورت WORD و شامل 15 صفحه می باشد و قابل ویرایش است.

    گوشه ای از مطلب:

    استان اصفهان با مساحت 107029 کیلومتر مربع و داشتن57/6درصد از مساحت کل کشور از بزرگ ترین و مهم ترین استان های کشور در بخش مرکزی ایران می باشد و مابین عرض جغرافیایی 30 درجه و 42 دقیقه تا 34 درجه و 30 دقیقه شمالی و طول جغرافیایی 49 درجه و 37 دقیقه تا 55 درجه و 29 دقیقه شرقی از نصف نهار گرینویچ واقع شده است. شکل استان از لحاظ گسترش در طول و عرض جغرافیایی به گونه ای است که بیشترین مسافت آن از شرق به غرب در امتداد مدار 33 درجه و 30 دقیقه شمالی برابر با 5/532 کیلومتر واز جنوب به شمال در امتداد نصف النهار 51 درجه و 45 دقیقه شرقی برابر با 405 کیلومتر می باشد.

    میزان بارش و دما در استان اصفهان تابع وضعیت توپوگرافی منطقه است به این معنا که در مناطق غرب و جنوب استان که از کوه‌های مرتفع پوشیده شده است، میانگین درجه حرارت سالانه به حدود 4 درجه سانتی‌گراد و در نواحی جلگه‌ای شرق استان، میانگین درجه حرارت به حدود 22 درجه می‌رسد. بنابراین میانگین دمای هوا در استان اصفهان از غرب به شرق افزایش می‌یابد. در میان مناطق مختلف استان، خور با میانگین دمای سالانه 19/5 درجه سانتی‌گراد، گرم‌ترین و سمیرم با متوسط دمای سالانه 10/6 درجه سانتی‌گراد، سردترین منطقه استان اصفهان می‌باشند.

    به طور کلی با کاهش ارتفاع از سطح دریا از غرب به شرق ، دما با کاهش بارندگی افزایش می یابد. نسیمی در سرتاسر اصفهان در چهار فصل جریان دارد. به ویژه بادهای غربی و جنوب غربی در بهار و پاییز که در طول زاینده رود حرکت می کنند لطافت خاصی را به آب و هوای شهر می بخشند. اصفهان شهری با تغییرات فصلی منظم می باشد. بهار در اواخر مارس با درختهای پر شکوفه آغاز می شود ، تابستان در اواخر ژوئن و پاییز در اواخر سپتامبر به همراه برگهای ریزشی و زمستان سرد در اواخر دسامبر آغاز می شوند.

    استان اصفهان به دلیل واقع شدن در میان کوه‌های مرکزی ایران و دامنه‌های شرق زاگرس، دارای نواحی مختلف کوهستانی و جلگه‌ای است. نواحی کوهستانی این استان مشتمل بر نواحی کوهستانی غرب (شامل شهرستان‌های فریدن و فریدونشهر)، نواحی کوهستانی شمال و شمال غرب (شامل شهرستان‌های نطنز، کاشان و گلپایگان) و ناحیه کوهستانی اردستان (شامل شهرستان اردستان) است. شهرستان اردستان به وسیله دو رشته کوه، در غرب از حوزه زاینده‌رود و در شرق از کویر لوت جدا می‌شود.

    استان اصفهان در سال 1390 .ش، 4879312 جمعیت داشته که 6/5 درصد جمعیت کشور می باشد.از نظر توزیع جمعیت بین جوامع مختلف 92/81 % جمعیت استان به نقاط شهری و 08/18 % بقیه به مراکز روستایی اختصاص یافته است.شهر اصفهان به تنهایی بیش از 89/42 % جمعیت استان و 10/47 % جمعیت شهری استان را در اختیار دارد.

     

    این فایل شامل:

    • ویژگی های اقلیمی استان اصفهان 

    • جهات ساختمان با توجه به اقلیم اصفهان

    • میزان بارندگی

    • بادهای استان اصفهان

    • تابش افتاب در استان اصفهان

    • وضعیت توپوگرافی استان اصفهان

    • پوشش گیاهی اصفهان

    • ویژگی های جمعیتی استان اصفهان

    • وضعیت کلان اقتصادی و اجتماعی استان

    • زبان در استان اصفهان

    • ساختمان در اقلیم اصفهان

     

    این مطلب در 10 مهر ماه 1402 به روز رسانی شده است.

    موفق باشید