توسعه پایدار
این پاورپوینت شامل 32 اسلاید وقابل ویرایش نیز می باشد.
گوشه ای از مطلب:
توسعه پایدار، امروزه به عنوان یک اصل راهبردی برای توسعه کشورها ومناطق مورد توجه قرار گرفته است. از زمان اصلاح مصوبه برنامه ریزی منطقه ای فدرال در آلمان، مسئولان برنامه ریزی منطقه ای، موظف به اجرایی کردن اصول توسعه پایدار در برنامه ها وطرح هایشان، اسناد برنامه ریزی و پروژه هایشان هستند،در لهستان نیز، مصوبه های مشابهی وجود دارد که اصل توسعه پایدار در آنها به عنوان یک اصل راهبردی برای تمام اسناد برنامه ریزی است.
سیستم فدرالی دولت آلمان، به سه بخش تقسیم شده است: سطح فدرال (Bund)، سطح ملی (Bundeslander) و شهرداری ها (سطح محلی). ساختار نظام برنامه ریزی نیز در این کشور مشابه ساختار حکومتی است.
فرآیند تغییر در لهستان، بعد از پایان کمونیسم اقتصادی، اجتماعی و سیاسی، بیشترین تاثیر را در ساماندهی سرزمین در ایالت و مناطق گوناگون داشته است. از شهرهای بزرگ پوسرنن، کراکو، دانسک و رولکو به همراه پایتخت ورشو، می توان به عنوان نواحی برندۀ فرآیند تغییر در مرحله اول یاد کرد. این نواحی روی ابزارها و سرمایه های خارجی، تکنولوژی جدید و شاخه هایی از خدمات و صنعت متمرکز شدند و مادر شهرها ارتباطتشان را با سایر مراکز شهری اروپا گسترش دادند.
بیشترین مفهومی که از توسعه پایدار برداشت می شود این است که منابع طبیعی باید به گونه ای استفاده و مدیریت شوند که برای نسل آتی قابل استفاده باشند.گزارش برونت لند مفهوم این اصل را توسط تعریفی از توسعه پایدار برای اجرایی کردن عدالت بین نسلها و شناخت نیازهای نسل آتی گسترش داد.
توسعه پایدار نگران تهی شدن کره زمین از منابع است و همۀ منابع در مخاطره قرارگرفته اند. همۀکیفیتهایی نظیر کیفیت چشم اندازها و … در خطر نابودی است بنابر این هدف باید در نگه داشت سطح رفاه مردم و بالا بردن آن وحفظ کیفیت محیط زیست خلاصه شود.
این فایل شامل:
-
مقدمه
-
برنامه ریزی منطقه ای
-
برنامه ریزی منطقه ای در آلمان
-
برنامه ریزی منطقه ای در لهستان
-
ابزارهای برنامه ریزی
-
توسعه فضایی پایدار
-
توسعه فضایی پایدار در آلمان
-
توسعه فضایی پایدار در لهستان
-
توسعه پایدار در اسناد برنامه ریزی منطقه ای
-
نتیجه گیری و بحث
-
توسعه پایدار شهری در بنگلادش
-
منبع